Startsida  
  Presentation  
  Wheaten -
Russkiy Toy
 
  Aktuellt  
  Våra hundar  
  Valpkullar  
  Länkar  
  Gästbok  
  Kontakta oss  
     

   
 
     
 

Valpkullar - Novakullen

8 veckor
Nu håller Nova på att bli stor. Hon har fått fina kläder av Carina, lite blandad förtjusning att prova sin nya dress. Hon har också fått sitt första bad, det tyckte hon ganska mycket om, men fy så jobbigt det var att springa omkring och torka sig på alla mattor sedan.
Nova har också varit hosl veterinären för chipmärkning och vaccinering, hon var jätteduktig, skrek ingenting och det är en stor chipnål som ska in men hon var super.

Nu har ni fått följa Nova hennes första åtta veckor, kommer att lägga in lite mera bilder allt eftersom men inte varje vecka. Annars får ni nog se henne på någon utställning framöver. Hej Då från lilla Mig!

 .............. min nya fina röda dress.....................

 

Mira och Nova

.Nova första bad


7 veckor
Nu händer det mycket. Hon blir allt mera en liten valp som upptäcker nya saker. Nova har fått börja vara med ute flera gånger per dag. Hon följer med oss på skogspromenader, mest innanför jackan men visst är hon med nere på marken också. Ligger gärna med hela flocken och myser. Hon har också fått börja träffa andra hundar, det tycker hon är kul. Åka bil bekommer inte heller henne utan hon lägger sig ner och sover. Hon är verkligen störtskön.


mys med några i min hundflock

nu håller öronen på att resa sig!!

 

. ute på upptäcksfärd med mamma


6 veckor

Nu har utställningsträningen börjat. Endast 6 veckor och kan stå så här fint. Men behöver nog fortfarande mycket hjälp av matte Lena. Det ska dock börjas i tid även om det är på skoj från början.

Stååååå


5 veckor
Nu är lilla Nova inregistrerad på SKK. Hennes stamtavlenamn blir Bella Cosa Stella Nova. Hennes vardagsnamn blir Nova. Det är Kalle's fodermatte som har döpt henne.
Hon är nu ute och travar på golven hela dagarna, undersöker och letar upp dom andra hundarna. När man bara har en valp så är det lätt att hinna med så hon får vara ute hela tiden. Jag som är van med minst 6 stycken valpar på en gång, så vad är en, ingenting.


Smakar på min lillhusse Marcus, han är snäll.

 

 

En del av mina kompisar, alla tycker jag är bäst, eller var det jag som tyckte det.

 


4 veckor
Nu har våran lilla börjat få vara med mera. Hon är ute och promenerar på våra mattor. Hon får även vara med i köket. Bella och Indy tycker det är ett litet kryp och ser lite fundersam ut när hon går fram till dom.
Har fått första riktiga maten, välling blandat med starter puppy. Vi ses om en vecka igen.


bus med mamma

sötaste valpen i världen

 

Kan man ha det bättre?.


3 veckor
Nu är våran lilla Nova hunnit bli 3 veckor. Hon är en riktig njutare. Allt går jättebra och hon utvecklas precis som valpar ska. Hon har börjat resa på sig och tar lite vacklande steg.
Familjen Kalle har varit och hälsat på. Våra egna hundar Bella, Indy och Mira har också fått hälsa på henne, hon är ganska obrydd, verkar bli en självständig liten dam.


Här kommer jag.

 

 

Har nu fått träffa Mira, hon är kul.


2 veckor
Nu har det börjar det hända något i valplådan, även om den mesta tiden går åt till att äta och sova så har nu lilla tjejen öppnat ögonen, på dag 10. Allt enligt planerna. Hon har också fått sitt första avmaskningsmål. Det är väldigt tyst i valplådan fortfarande .

min mamma är bäst

ögonen öppnade
välmående!!

1 vecka
Nu har hon hunnit bli en vecka. Hon väger nu hela 360 gram. Hon är väldigt tyst och välmående. Man märker inte av henne ännu så länge utan hon sover och äter. Hon luktar precis som valpar ska, jättegott.
Hon är mycket lugn när man tar upp henne. Blir nog mycket av det eftersom hon är själv i valplådan, risk för bortskämd.


Precis nyfödd

Nu har Titiyo fått sin första valp. Det behövdes ett kejsarsnitt men efter det gick allt bra.
Det blev en liten tik. Hon vägde 162 gram. Färgen är Black and Tan.
Söker mat helt själv, detta blir nog en liten tjockis.

Just nu går tiden åt till att bara ha det lugnt och skönt.Titiyo tar hand om sin lilla mycket bra. Ligger hela tiden i valplådan med henne. Jag sover på natten hos dom nu första veckan.

   

 
     
 
Copyright 2004 Kennel Bella Cosa ®